Snel verkopen


Wij verkopen de meeste huizen binnen 3 maanden. Wij kennen de regionale woningmarkt in Steenwijk en weten waar wij uw mogelijke kopers kunnen vinden. Tevens zijn wij zeer ervaren onderhandelaars.

Wij bieden u: 

1. Een mooie woningpresentatie

  • Professionele foto's 
  • Luxe fullcolour brochures
  • 2D en 3D plattegronden van uw woning
  • Optioneel: Video en 360-graden foto’s

 2. Marketingplan op maat

U ontvangt van ons op voorhand een verkoopstrategie op maat. Op deze manier zorgen wij voor de meest optimale verkoopopbrengst.

3. Aankleding van uw woning

Een huis moet ‘goed voelen’ en sfeer ademen. En dat zit vaak in details. Wij adviseren u graag over wat u zelf kkunt doen om uw woning optimaal te presenteren.

4. Presentatie in onze etalage

Wij zetten uw woning in de  spotlights. Letterlijk. Met uw eigen verlichte presentatie in onze etalage in hartje Steenwijk staat uw huis prachtig in de schijnwerpers. Alles voor een optimaal effect.

5. NVM Open Huizenroute

Ons advies: doe altijd mee aan de NVM Open Huizenroute. Want deze Open Huizen Dag is al vele jaren succesvol, vooral vanwege de vrijblijvendheid van bezichtigingen . Wij bellen iedereen altijd na voor een vervolgafspraak. En hebben nieuwe woningzoekenden geen belangstelling voor de woning die zij bezochten, dan laten wij ze graag andere opties zien. Vanzelfsprekend ook uw woning. 

6.  Opvallend verkoopbord

Onze borden zien er fris en vrolijk uit en door de kleuren vallen ze goed op.

Wilt u uw woning ook snel verkopen, maak dan snel een afspraak via het contactformulier of bel 0521- 51 64 63.